Moederdag Cadeau Inspiratie 2017

Op zondag 14 mei is het alweer moederdag. Tijd dus om te gaan bedenken wat voor jóuw moeder het ideale cadeau is! In dit artikel heb ik een aantal ideeën verzameld voor verschillende types moeder (zo houdt de mijne bijvoorbeeld niet van cosmetica) zodat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit.

Read More

MAC In The Spotlight Collectie

Highlighten is tegenwoordig misschien wel het meest geliefde gedeelte van onze make-up routine. MAC Cosmetics lanceert deze maand de ‘In The Spotlight’ collectie, die prachtige producten bevat om je gezicht mee te highlighten en te stroben (alle producten worden als het goed is toegevoegd aan de permanente collectie!).

Read More

Sigma Baking & Strobing Brush Set

Afgelopen maand heeft Sigma een nieuwe kwastenset gelanceerd (ze zijn overigens ook individueel verkrijgbaar) met kwasten die perfect zijn voor baking en strobing. Ik denk dat niemand ooit genoeg make-up kwasten kan hebben, dus ik was heel benieuwd hoe deze mij zouden bevallen.

Read More

MAC Selena No Me Queda Mas Eyeshadow & Como La Flor Lipstick

De MAC Selena Collectie is sinds afgelopen weekend beschikbaar, en het lijkt erop dat de collectie (vooral in de Verenigde Staten) veel populairder is dan ik in eerste instantie had verwacht! MAC stuurde me twee producten uit deze nieuwe limited edition collectie: de oogschaduw in No Me Queda Mas en de lipstick in Como La[…]

Read More

10x Originele Cadeaus

Op dit moment zijn de typische ‘cadeaufeestdagen’ weer even voorbij, maar over een tijdje komen Sinterklaas en Kerst weer om de hoek kijken. Ik vind het altijd heel lastig om leuke, originele cadeaus te vinden en begin dan ook het liefst al ruim op tijd met het opdoen van inspiratie. Vandaag wil ik graag 10[…]

Read More